Veel nieuwe talenten bij sv Gems

Indy en Amelie

Zaterdag 13 januari 2018 was de eerste turnwedstrijd voor de verplichte oefenstof.
Op deze wedstrijd werd duidelijk dat er weer flink wat talent turnt bij sv Gems!
Zo werden er maar liefst acht medailles behaald! Hannah en Kirsten hadden goud en brons bij de pré-instappers en Jill, Merel. Fiene en Isa eindigden bij de eerste tien van de 36 deelneemsters. Zoë werd 13e en Emmalie 21e. Een prima resultaat; mede omdat deze kids pas vier maanden turnen!!
Bij de instappers scoorde Indy een mega score van 57.000p en verdiende hier het goud mee. Amélie wist met 55.250p de bronzen medaille mee naar huis te nemen en in deze categorie eindigden Julia, Naomi, Nynke en Sanne bij de beste 20.
Meis, Lynette en Fee (pupil 2) zorgden voor een feestje door alle drie op het podium te belandden met eenmaal goud en tweemaal brons.
Elsa (pupil1) turnde de wedstrijd van haar leven want liet maar liefst 42 turnsters achter zich en kaapte de gouden medaille weg. Lara werd 11e en Priya door wat pech op de brug eindigde als 21e. Linn en Chayenne eindigden op een 37e en 40e plaats.