teamwedstrijden 19 november: 10x goud en 4x zilver

foto-2-teamwedstrijdHet turnseizoen voor sv Gems is goed van start gegaan. 19 november werd in Amersfoort de teamwedstrijden gehouden en Gems deed met 4 teams hier aan mee.

Gems 3, instap/ pup.1 bestond uit Chayenne. Elsa, Lynette, Fee en Meis weten dat zij de beste van 8 teams waren en gingen er met het goud vandoor! Gems 4 pup.2/ jeugd 1 van Eva. Luna, Sterre, Roxanne en Sanne lieten dit niet op zich zitten en zette alles in om niet achter te blijven wat prima lukte. Ook zij stonden op het hoogste podium plaatsje.

Gems 1 ,welke bestond uit Gianna, Juliette, Twink en Yasmin turnen in de categorie junior F

Na een wat moeizame start op balk herpakte zij zich snel op de overige drie toestellen en wisten 9 andere teams achter zich te laten door met het zilver naar huis te gaan. Gems 2 bestond uit de senioren Puck, Merel, Kiki en Vivian en hadden veel pech. Uiteindelijk wisten zij toch nog als 5e te eindigen door een 1e plaats op vloer te behalen. Gems is dus klaar voor het komend seizoen, zeker na het behalen van deze 14 medailles.