sv Gems in de prijzen op Rayondag De Vechtstreek

medaillewinnaars rayondag

Maar liefst 17 turnsters van SV GEMS mochten uitkomen in de toestelfinales van het Rayon de Vechtstreek. Allemaal horen ze bij de 8 beste turnsters op een of meer van de onderdelen sprong, brug, balk of vloer. Alle meiden hebben hun uiterste best gedaan en aan het einde van de dag gingen 9 turnsters met in totaal 13 medailles naar huis!

Op het derde niveau behaalde Jitske een mooie 1e plaats bij de sprong. Ook bij de brug ging Jitske met de gouden medaille naar huis, Georgina behaalde zilver. Op de balk waren er drie podiumplaatsen: Vera behaalde de 2e plaats, Jasmijn en Jitske allebei de 3e plaats. Op de vloer wist Jasmijn de 1e plaats te veroveren.

Op het tweede niveau won Meis de zilveren medaille zowel met haar sprong als op de balk. Op de balk werden nog meer prijzen verdiend: Hannah behaalde de 2e en Jill de 3e plaats. Met haar oefening op de vloer verdiende Lynette de 3e plaats.

Op het eerste niveau ging de gouden medaille voor de sprong naar Elsa.

Alle turnsters, natuurlijk ook degenen die deze keer helaas niet in de prijzen zijn gevallen, hebben een heel mooie prestatie neergezet op de Rayondag!

heel D2