Sanne v.d. Lustgraaf naar Regio finale

Sanne

10 Februari was voor een aantal turnsters van s.v. Gems de tweede voorronde turnen.
Sanne v.d. Lustgraaf (Jeugd G) turnde een stabiele wedstrijd en dit resulteerde in goede scores op alle toestellen. Ondanks een beetje pech op balk, wat altijd een lastig toestel blijft, eindigde Sanne op een welverdiende 8e plaats wat een finaleplaats opleverde voor de acht beste turnsters uit rayon De Vechtstreek. Deze finale zal op 14 april 2018 plaatsvinden in Amersfoort.

Bij de Jeugd D2 mochten Sterre, Eva en Luna hun scoren verbeteren ten opzichte van de 1e voorronde. Dit hadden de dames goed in de oren geknoopt want zowel Luna als Eva stegen maar liefst tien plaatsen. Dit kwam mede door een mooie vloeroefening van Luna waar zij als 2e eindigde. En Eva liet een perfecte radslag op balk zien, aldus de juryleden, en eindigde zelf op dit toestel als 3! Helaas was dit net niet voldoende om een allround finaleplek af te dwingen, maar hebben Luna en Eva zo goed als zeker een toestelfinale op resp. vloer en balk te pakken. Luna werd 13e,  Eva 15e en Sterre uiteindelijk 19e.

Eva-Sterre-Luna