Prima prestatie turnsters s.v. Gems

Meis- Fee en Lynette ( pup.1 D2)

10 Juni werd in Amsterdam het District Kampioenschap Turnen gehouden voor de 32 beste turnsters van Midden-Nederland en Noord-Holland. Meis- Fee en Lynette ( pup.1 D2) hadden zich geplaatst voor deze finale. Er werd gestart op sprong met prima scores van resp. 13.275 pnt, 12.725 pnt en 12.525 pnt. Ook op het onderdeel brug lieten de dames zien dat zij terecht in deze finale stonden. Meis behaalde zelfs een 5e plaats op dit toestel en Lynette een 9e. Fee had haar zenuwen het best onder controle op het lastige toestel balk en scoorde van de 32 beste turnsters een welverdiende 6e plaats. Op vloer deden de dames niet veel voor elkaar onder en in het eindklassement werd Meis 8e , Lynette 14e en Fee 18e wat een prima resultaat is.

In de laatste wedstrijdronde mocht Roxanne haar oefeningen tonen aan de juryleden.

Ook zij begon met een mooie overslag over de kast en liet een strakke brugoefening zien. Van de balk sprong Roxanne een salto voorover als afsprong die zij sinds twee dagen beheerste, maar die prima lukte! Op vloer liet zij wat puntjes liggen en eindigde op een 26e plaats.

Het turnseizoen wordt op 24 juni afgesloten met de toestelfinales.