Meest verkochte Grote Clubactie loten door Fee en Julia

Fee en Julia

Afgelopen oktober en november hebben bijna alle leden meegedaan aan de Grote Clubactie door zoveel mogelijk loten te verkopen om zo de pot te spekken voor de vereniging waar voor iedereen weer iets leuks mee gedaan kan worden. Of waar materiaal van gekocht kan worden voor in de lessen bij zowel de recreatie als selectie.

Fee Versteeg (links op de foto) wist met haar 29 verkochte loten als winnares uit de bus te komen gevolgd door Julia Nijenhuis (rechts op de foto) met 28 verkochte loten. Deze dames kregen uit handen van onze voorzitter; Els v.d. Voorst, een cadeaubon van de Intertoys overhandigd waarmee zij zelf iets leuk kunnen kopen. In totaal is er maar liefst € 1.355.90 opgehaald wat een dikke vette pluim verdiend voor alle kinderen die hier aan mee geholpen hebben!
Ook dit jaar willen wij als vereniging weer mee doen en misschien ben jij het deze keer die de cadeaubon wint? Wie weet….