Turnpakjes

Gems heeft voor zowel recreatie als selectie speciale verenigingspakjes. De pakjes worden gedragen op wedstrijden en zijn daarnaast ideaal voor trainingen. Onze turnpakjes worden verzorgd door de firma TT Gymnastics (Tematurn).

Het is vaak ook mogelijk om turnpakjes van andere leden te ruilen of over te namen. Je kunt hiervoor het beste onze facebook pagina bezoeken of eventueel daar een berichtje plaatsen.

Recreatiepakjes

Recreatiepakje 2012-2015Turnpakje V211 van de foto is het verenigingsturnpakje van SV Gems. Door op de foto te klikken kunt u dit turnpakje eenvoudig bestellen bij TT-Gymnastics. In de webwinkel van TT-Gymnastics vindt u een maattabel, waarmee u de benodigde maat kunt bepalen. Mocht het turnpakje niet blijken te passen, dan is omruilen vanzelfsprekend mogelijk. Elke woensdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 is TT-Gymnastics geopend voor particulieren. De pakjes kosten tussen de € 44,- en € 46,50- (afhankelijk van de maat en het pakje.

Meer foto’s en de prijzen van dit turnpakje zij te vinden op www.tt-gymnastics.nl, evenals andere producten zoals bijpassende turnbroekjes, turnleertjes, haarwokkels, turnschoentjes of andere turnaccessoires.

TT Gymastics (v.h. Tema turn)
Adres: Ambachtsweg 14, 3542 DG Utrecht, 030 – 247 50 20
website (tt gymnastics)

Route: op de Maarssenbroeksedijk, langs de Gamma, richting Utrecht, vlak voor het einde linksaf (zie borden) en na ca. 50 m. aan de rechterkant.

Selectiepakjes

Het selectiepakje (V583) is ook aan te schaffen via TT Gymnastics. Dit kan het beste in overleg met Marinka of Anneke.

Turnleertjes

Turnleertjes van Reisport kunnen besteld worden bij: Handelshuis Oost, Volendam, 0299 – 36 34 50.
Ook TT-Gymnastics verkoopt deze turnleertjes. Voor meer info bekijk je de leertjes pagina op de website van TT-Gymnastics. In de winkel is gelegenheid om leertjes te passen.