Locaties

Wij maken gebruik van een aantal verschillende sport locaties in Maarsen.

Sporthal Zwanenkamp

schuurtjeIn Maarssenbroek gymmen de recreatieleden in Sporthal Zwanenkamp gelegen naast wijkcentrum ‘Het Schuurtje’. De zaal bevat een toestellenhok waar alle materialen staan opgeslagen die nodig zijn om te turnen. Sporthal Zwanenkamp is onderdeel van de plaatselijke scholengemeenschap en heeft een aangelegen parkeerplaats.
Bekijk op het lesrooster welke lessen er worden gegeven in de sporthal Zwanenkamp.

De Klaroen

klaroenLeden uit Maarssen-dorp kunnen terecht in de gymzaal van de Klaroen. Deze zaal ligt naast de school en heeft net als Zwanenkamp een eigen toestellenhok vol turnmateriaal. Als nieuweling moet je misschien even goed kijken, want voor je bij de zaal bent moet je eerst met de trap naar beneden. Ben je eenmaal bekend dan zal je de Klaroen vast één van de fijnste en lichtste zalen vinden.
Bekijk op het lesrooster welke lessen er worden gegeven in de Klaroen.

Fazantenkamp

fazantenkampSelectieleden trainen in de gymzaal aan de Fazantenkamp 163, achter Montessorischool Het Mozaïek. Hier staan de nieuwste toestellen keurig opgeborgen, om op maandag, dinsdag en donderdag actief gebruikt te worden. De zaal is per auto goed te bereiken. A.u.b. niet parkeren op de parkeerplaats achter het kinderdagverblijf.
Bekijk op het lesrooster welke lessen er worden gegeven in Fazantenkamp.

Niet helemaal bekend met de locaties? Bekijk hoe je hier komt via GoogleMaps.