Grote clubactie sv Gems

Ook wij doen dit jaar mee weer mee met de Grote Club Actie.

logo-groteclubactieDe Grote Clubactie zet zich al meer dan 40 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen.

Ook wij doen dit jaar mee weer mee met de Grote Club Actie. De leden van s.v. Gems zijn enthousiast op stap om zoveel mogelijk loten te verkopen voor onze vereniging. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging! Met het kopen van een lot steunt u dus direct onze vereniging. Motiveer dus je familie en vrienden om zoveel mogelijk loten te kopen.

Daarnaast zijn er extra acties en prijzen voor de verkopers van de Grote Club Actie loten. Kijk op de site van de De Grote Clubactie voor details.