Goud voor turnsters Indy en Meis

Het was vroeg opstaan voor de instappers; Frederique, Feline, Linn, Lara, Priya en Chayenne want zij mochten om 08.00 u het spits afbijten. Sommige van deze dames hadden behoorlijk last van zenuwen en vielen helaas niet in de prijzen.

Sterre en Luna wisten zich bij de eerste 12 turnsters te plaatsen in de categorie pup.2 , Eva en Elle hadden duidelijk hun dag niet en lieten kostbare punten liggen waardoor zij als resp. 26e en 25e eindigde.

Indy ( pré instap) had duidelijk geen last van zenuwen en draaide een constante wedstrijd. Door een 1e plaats op sprong en een 3e op vloer wist zij, van de 26 deelneemsters,  het hoogste podium plek te veroveren en  kreeg de gouden medaille omgehangen.

In de laatste ronde was het de beurt aan de pup. 1 Fee, Meis en Lynette.

In deze categorie deden maar liefst 40 turnsters mee en werd er in twee rondes geturnd. Onze dames moesten in de 1e ronde turnen met het gevolg dat zij  een hele wedstrijdronde moesten  wachten voor de definitieve uitslag bekend werd. Het wachten was de moeite waard want Meis eindigde als 1e. Fee werd 9e en Lynette 13e