Goede start nieuw seizoen voor sv Gems

Afgelopen zondag is het wedstrijdseizoen turnen weer gestart voor de turnsters van s.v. Gems.

Goede start nieuw seizoen voor Gems

Het seizoen begon deze keer met een springwedstrijd die in Abcoude georganiseerd werd. Priya, Chayenne, Elsa, Lara, Lynette, Luna en Linn vormden een team en kwamen uit in de categorie 9 tot 12 jaar. Ondanks dat er weinig geoefend was in verband met de jaarlijkse clubkampioenschappen die op 16 december plaatsvinden, wisten de dames een mooie oefening neer te zetten. Zo werd er door de één een perfecte salto getoond en door de ander weer een boogje achterover. De oefening bestond ook uit verplichte elementen die ook nog eens synchroon uitgevoerd moesten worden. Maar hier hadden de dametjes geen enkel probleem mee en lieten vlekkeloos de sprongen zien aan de juryleden. Met een puntentotaal van maar liefst 101.5 mochten zij met elkaar op het podium komen om de bronzen medaille in ontvangst te nemen.

Voor onze turnsters is dit een nieuwe discipline want normaal moeten zij op vier toestellen (sprong, brug, balk en vloer) een wedstrijd turnen, maar dit is zo goed bevallen dat wij er volgend jaar zeker weer aan gaan deelnemen!