Geslaagd !

De nieuwe juryleden

Voor onze vereniging hebben Femke Verwegen, Lotte Kassing, Leonie Oude Essink, Suzan v.d. Velden en Marieke Ketelaar de cursus: Jureren voor Turnen Dames gevolgd.
Dit is een cursus die aangeboden wordt via de K.N.G.U en waar een officieel examen voor gedaan moet worden. Dit is best een pittige cursus want buiten bijvoorbeeld alle puntaftrekken voor zowel uitvoering als artistiek, moet je ook verschillende oefeningen uit je hoofd kennen per niveau en leeftijd categorie en deze in symboolschrift kunnen schrijven!
Maar na een aantal avonden gevolgd te hebben waar door een erkende docente het hele jury systeem werd uitgelegd en vervolgens flink geoefend werd, hebben alle dames het examen met een goed resultaat afgesloten. Dit betekent dat zij nu officieel jurylid TD1 zijn en mogen jureren op wedstrijden waar voorgeschreven oefenstof geturnd gaat worden.

Carla van der Ham, Marinka Hendriks en Anneke Norbart moesten de bijscholingen volgen omdat het jurysysteem vanaf dit jaar is veranderd en ook hier zat een examen aan vast. Carla en Marinka hebben de bijscholing gevolgd waar zowel de voorgeschreven oefenstof als de keuze oefenstof behandeld werd en zijn beide geslaagd voor het TD2 brevet. Anneke wist haar TD1 brevet te verlengen.

Namens s.v. Gems: Allemaal gefeliciteerd!