Dertien medailles voor turnsters Gems

13 medailles turnsters Gems

Het wedstrijd seizoen turnen voor dames werd ook dit jaar weer afgesloten met de toestel finales.

13 turnsters in verschillende leeftijdscategorieën van Gems hadden zich voor één of meerdere toestellen geplaatst voor deze finale.

Aan het einde van de dag ging Gems met maar liefst 13 medailles huiswaarts!

Pré- instapper Indy behaalde een gouden medaille op balk en een bronzen op vloer. Instapper Lara  brons op sprong. Luna turnt in de categorie pupil 1 en ging er bij het onderdeel vloer met een gouden medaille van door. De pupillen 2 Lynette- Fee en Meis behaalde respectievelijk brons op brug en vloer, brons op sprong en voor Meis een gouden medaille op sprong. Jeugd turnster Sanne ging met een  gouden medaille voor haar balk oefening en met een zilveren medaille voor haar sprong naar huis.

Junior Juliëtte behaalde na een mooie oefening op brug een terechte zilveren medaille en senior Merel behaalde verrassend goud op balk en een bronzen plak voor haar vloer oefening op muziek.

Dit turn seizoen heeft Gems goed gepresteerd met haar turnsters in alle categorieën door met een flink aantal turnsters verschillende finales behaald te hebben waar veel medailles gescoord zijn.

13 medailles turnsters Gems