Brons voor turnsters Juliette van Bergen en Twink van Ling

18 februari was er weer een turnwedstrijd voor de turnsters van sv Gems.
In de eerste ronde mochten Juliette v Bergen en Twink v Ling ( jun. F ) hun oefeningen op sprong- brug- balk en vloer tonen aan de juryleden. Dit deden zij goed dat zij beide de bronzen medaille veroverden. In ronde twee was het de beurt aan de pupillen 2 Sterre v.d. Pasch- Eva Vrancken- Luna Smit en Elle v.d. Wielen. Sterre eindigde als 6e. Luna en Eva doen niet veel voor elkaar onder en eindigde resp. als 14e en 16e. Elle werd 22e.

Puck v Ling en Vivian Kip ( senior D ) die verplicht door de regels van de KNGU in een lastig niveau moeten turnen, voldoen door de moeilijkheidsgraad op verschillende toestellen nog niet aan de bijzondere eisen en lopen zo helaas kostbare punten mis. Puck werd 17e en Vivian 18e.
Merel Meertens ( senior E ) liet een bijna perfecte vrije oefening op vloer zien die terecht werd beloond door de jury met een 1e plaats van de 23 turnsters uit haar niveau! Merel eindigde op een welverdiende 8e plaats.

Sterre, Eva, Luna, Elle

Puck, Merel, Vivian