Brons voor Fee Versteeg en 4 turnsters naar District Finale

13 Mei was het Regiokampioenschap turnen van Midden-Nederland. Vijf van onze turnsters hadden zich geplaatst voor deze finale.
Fee- Meis en Lynette turnen verplichte oefenstof in de categorie pupil 1- D2. Er werd gestart op het onderdeel vloer en hier scoorde zij alle 3 hoog in de 13 pnt. Na drie toestellen geturnd te hebben stonden zij 1e, 2e en 3e, maar als laatste toestel was de balk aan de beurt en hier lieten ze helaas alle drie een vol punt liggen door een val. Uiteindelijk belandde Fee toch nog op het podium voor brons en wisten ook Lynette( 9e ) en Meis ( 12e ) een finaleplek te bemachtigen voor het District Kampioenschap.

Sanne en Roxanne ( jeugd 1- D2) startte op brug en lieten beide een zeer goede oefening zien. Op balk vergat Sanne helaas een belangrijk onderdeel te turnen wat haar twee punten koste en greep net naast een plek voor het district kampioenschap . Roxanne turnde een stabiele wedstrijd en wist verrassend, door als 14 e te eindigen, ook een finale plek te halen voor het District Kampioenschap welke plaats vindt op 10 juni in Amsterdam.