4 medailles voor turnsters sv Gems

Jitske-Malieke-Vera-Jasmijn

Afgelopen zaterdag was de laatste voorwedstrijd voor de turnsters van s.v. Gems D3

Jitske, Malieke, Shani, Georgina en Zoë konden hier nog een finale plek voor het Rayonkampioenschap of toestel finale verdienen.

Jitske turnde een prima wedstrijd met maar liefst de hoogste score op brug met 14.950. Mede hierdoor eindigde zij met een totaal score van 55.375p op het hoogste podium plekje. Malieke kreeg het brons met 53.775. Georgina eindigde als 10e, Shani werd 13e en Zoë werd 21e van de 36 turnsters in de categorie pré instap D3

Amber ( pup. 1 D3) turnde een betere wedstrijd dan haar 1e en eindigde op een welverdiende 9e plaats van de 35.

In de tweede ronde was het de beurt aan Jasmijn, Vera en Carlijn ( instap D3) Jasmijn liet zien hier de sterkste te zijn door maar liefst op 3 toestellen als 1e te eindigen en verdiende terecht de gouden medaille. Vera wist de bronzen medaille te pakken en Carlijn greep net naast de medaille door als 5e te eindigen.

Deze laatste drie dames hebben zich wel weten te plaatsen voor het Regiokampioenschap op 29 juni.

19 turnsters van Gems wisten zich te plaatsen voor maar liefst 39 toestelfinales die op 6 juli plaats vinden in Amersfoort.