4 Medailles en 8 finale plaatsen voor turnsters s.v. Gems

Hanna en Jill

Afgelopen zaterdag was de 2e turnwedstrijd voor de turnsters van Gems. Dit was de laatste kans om een finale plekje te bemachtigen voor het Regio Kampioenschap in zowel de A- finale als de B- finale in mei en juni van dit jaar.

Bij de instappers D2 wisten Hannah en Jill zelfs een podium plek te bemachtigen om respectievelijk het goud en brons te ontvangen. Mede hierdoor hebben beide meiden zich geplaatst voor de A- finale! Isa en Fiene hadden net geen medaille maar wel een finale plek verdiend voor de B- finale. In de categorie jeugd 1 wisten Fee en Meis een bronzen medaille weg te kapen en ook zij staan in de finale op 18 mei. Lynette kwam net iets te kort, maar staat wel 1e reserve. Priya en Lara (pupil 2) turnden een prima wedstrijd met mooie scores, maar alleen Priya wist zich te plaatsen net als Luna die in de categorie jeugd 2-G turnt.

Volgende week zijn er voor de D3 turnsters nog kansen op medailles en om zich te plaatsen voor verschillende toestelfinales. Inmiddels zijn er door de D2 en 5e divisie turnsters al 18 toestelfinales behaald!

Fee – Meis – Lynette