100-procent score turnsters sv Gems

1e-rayonwedstrijd-10-12-16Afgelopen zaterdag, 10 december 2016, werd de 1e voorwedstrijd voor de turnsters van Rayon De Vechtstreek gehouden. Van s.v. Gems deden hier drie turnsters aan mee. Gianna Evers ( junior E ) liet weten dat ze er klaar voor was en draaide een perfecte wedstrijd. Mede namens een 1e plaats op het toestel brug met ongelijke liggers en een 3e plaats op het lastige toestel balk, waar zij een nieuw element liet zien, eindigde zij op een welverdiende tweede plaats met een score van; 44.675 pnt.

Roxanne Koning en Sanne v.d. Lustgraaf ( jeugd2- D2 ) hadden de laatste weken keihard getraind en dat resulteerde in een mooie eind zege.

Roxanne werd na een mooie overslag 1e op sprong en Sanne werd 3e.

Ondanks dat Sanne een val van de balk had herpakte zij zich prima en liet een strakke oefening zien die beloond werd met 12.650 pnt

In het eindklassement van 22 turnsters wisten beide dames het brons te veroveren.

Voor de andere turnsters van sv Gems die uitkomen in verschillende niveaus zijn de volgende wedstrijden in Januari- Februari- Maart en April.

Alle wedstrijden vinden plaats in de mooie spiksplinternieuwe turnhal in Amersfoort.