10 finale plaatsen voor turnsters sv Gems

Afgelopen zaterdag vond de tweede voorronde turnen voor de turnsters van sv Gems plaats en hierna zou bekend worden wie zich geplaatst heeft voor de Regio finales.
Een spannend gebeuren dus waar veel op het spel stond…
In de categorie Instap wisten Elsa Kalisvaart en Lara Peters zich te plaatsen voor de B-finale net als Lynette Hollander die in de categorie Pupil 1 turnt. Deze finale vindt plaats op 3 juni 2017.
Voor de A-finale hebben Pupil 1; Meis Jansen en Fee Versteeg,  Jeugd 1; Roxanne Koning en Sanne v.d. Lustgraaf zich geplaatst en deze finale is op 13 mei 2017.  Twink v Ling – Juliette v Bergen ( junior F ) en Merel Meertens ( senior E )staan ook in de finale . Deze finale is  6 mei 2017. Merel turnde een super wedstrijd en wist uiteindelijk het goud binnen te halen! Fee kreeg zilver en Meis en Twink behaalden brons. Via deze A- finale kunnen de turnsters zich ook weer plaatsen voor het District Kampioenschap die op 20 mei in Amsterdam plaatsvindt.

Voor alle andere turnsters zat er deze keer geen All-Round finale in maar zij kunnen nog wel voor een toestel finale in aanmerking komen.